Åbyhøj Kirke

Åbyhøj Kirke danner ramme om mange forskellige aktiviteter. Udover søndagens gudstjenester har vi også særgudstjenester, dåbsgudstjeneste den sidste lørdag i måneden, meditation og andre arrangementer.

Konfirmander og minikonfirmander kommer jævnligt i kirken i løbet af undervisningen, ligesom kirken også benyttes til vores månedlige spaghettigudstjeneste og pizzagudstjenester.

Børn er meget velkomne i kirken, ligesom I er velkomne til at gå ned i krypten i løbet af gudstjenesten, hvis familiens yngste har brug for det.

Åbyhøj Kirke er officiel vejkirke - det vil bl.a. sige, at den er let tilgængelig for vejfarende - og har åbent hele året for besøgende mandag til torsdag kl. 9.00-14.30 og fredag kl. 9.00-11.30.
Kirken kan dog være lukket for besøgende pga. bryllup, begravelse, ferie og helligdage etc.