Åbyhøj Kirke

Åbyhøj Kirke danner ramme om mange forskellige aktiviteter. Udover søndagens gudstjenester har vi også særgudstjenester, dåbsgudstjeneste den sidste lørdag i måneden, meditation og andre arrangementer.

Konfirmander og minikonfirmander kommer jævnligt i kirken i løbet af undervisningen, ligesom kirken også benyttes til vores månedlige spaghettigudstjeneste og pizzagudstjenester.

Børn er meget velkomne i kirken, ligesom I er velkomne til at gå ned i krypten i løbet af gudstjenesten, hvis familiens yngste har brug for det.

Åbyhøj Kirke er officiel vejkirke. Det vil sige, at den er let tilgængelig for vejfarende og har åbent hele året for besøgende mandag til torsdag 9.00-14.30 og fredag 9.00-11.30.
Kirken kan dog være lukket for besøgende pga. bryllup, begravelse, ferie og helligdage etc.

Du er også meget velkommen på Åbyhøj Kirkegård alle ugens dage. Se billeder her.