NYT! Lyden af dåb

Lyden af dåb

Hér finder du eksempler på sange og salmer, som du kan vælge at få spillet og sunget ved din/jeres dåb i kirken - barn eller voksen.

En dåb er en smuk og inderlig handling i kirken. Både når en familie kommer med et lille barn - og når et større barn, en ung eller en voksen selv beslutter sig for at modtage dåben. Udover selve handlingen er sangene og salmerne noget af dét, man husker.

Ofte får dåbsfamilierne lov at vælge en salme til handlingen, som de synes siger dem noget og giver mening for dem. Vi har mange skønne, traditionelle salmer - men også helt nye melodier og sange at vælge imellem.  Vi håber med disse klip at inspirere og give ideer - og måske åbne op for kendskab og kærlighed til musik, man ikke kendte på forhånd.

Fyldt af glæde over livets under - instrumental

Fyldt af glæde over livets under - med sang

Når du ser en dråbe glimte - instrumental

Når du ser en dråbe glimte - med sang