Du er her:

Menighedsrådsvalg 2020

RESULTAT fra valgforsamlingen - samt ekstraordinært valg den 6. oktober

Ved valgforsamlingen til menighedsrådet i Aaby Sogn d. 15. september 2020 blev følgende valgt, nævnt i rækkefølge efter antal stemmer (i faldende orden):

1. Steen Røndal Olsen
  2. Poul Emil Kidmose
  3. Inger Johansen
  4. Annette Roed
  5. Thorkild Ibsen
  6. Leif Fischer Nielsen
  7. Henrik Munk Molke Rediin
  8. Kurt Dam Jensen
  9. Per Sjørup Godsk
  10. Poul Erik Weber
  11. Inge Nedergaard Sørensen
  12. Rene Graabæk Rasmussen

Da det ikke lykkedes at vælge et fuldt menighedsråd ved Valgforsamlingen, afholdes ekstraordinær valgforsamling tirsdag d. 6. oktober 2020 kl. 19:00 i Åby Sognegård, C. A. Thyregods Vej 49. På denne skal vælges et sidste medlem af menighedsrådet samt et antal stedfortrædere for perioden 2021-22.

Det er muligt at indlevere en alternativ kandidatliste til valgbestyrelsen (Inger Johansen eller Steen Røndal Olsen) senest d. 13. oktober. Nærmere om krav til kandidatlisten kan findes på Kirkeministeriets hjemmeside: https://www.km.dk/folkekirken/valg/menighedsraadsvalg-2020/. Indlevering af en alternativ kandidatliste vil udløse afstemningsvalg, som så afholdes d. 17. november 2020.

Del dette: