Du er her:

Konfirmand i Åbyhøj 2021 - tilmelding åben!

Information og tilmeldingsblanket

Går du fra august 2020 i 7. klasse på Gammelgårdsskolen eller på Åby Skole, eller bor du i Åby Sogn og vil konfirmeres her, så er det nu, du skal tilmeldes – og senest 13. august J

Download tilmeldingsblanket her.

Hvis du ikke ved, om du vil konfirmeres er du velkommen til at følge undervisningen og/eller tage en snak med en af os præster inden undervisningen begynder.

At gå til konfirmationsundervisning er ikke som at gå i skole. Vi har ikke et fast pensum og der er ingen eksamen. I timerne vil vi undervise i, hvad kirke og kristendom er, men der vil også være tid til at undres og forundres sammen, til at samtale om stort og småt, til at synge, spise og grine sammen. Til at tale om tro og tvivl, om tro og videnskab, fortid og fremtid, om hvad Jesus sagde om et godt liv og meget mere.

Når du har bestemt dig for at følge undervisningen, går vi ud fra, du kommer hver gang og deltager aktivt, så vi i fælleskab giver hinanden en god tid sammen.

Undervisningen foregår dels om eftermiddagen efter skoletid i sognegården på C.A. Thyregods Vej 47 og dels på temadage, hvor du kommer til undervisning hos os i stedet for at være i skole.

Vi begynder i uge 39, og der kommer nærmere besked efter tilmeldingsfristen.

Konfirmationsdatoer

Gammelgaardsskolen 7. c og 7. d                                            Bededag fredag 30. april

Gammelgaardsskolen 7. a og 7.b                                             Lørdag 1. maj

Åby Skole                                                                                  Lørdag 8. maj

Søndag 9. maj vil der være mulighed for konfirmation i Gl. Åby Kirke, hvis nogen ønsker det.

Informationsmøde
Grundet covid19 kan vi ikke invitere til informationsmøde inden undervisningsstart. Vi håber i stedet at kunne indkalde til møde senere på året.

Vi glæder os til at se dig!

Med venlig hilsen,
Sognepræst Inger Margrethe Mikkelsen, tlf. 5138 2203 // immi@km.dk