Du er her:

Gudstjeneste i den blå time // Gl Åby Kirke

Søndag 23. februar kl. 16.30

Den sidste søndag i februar har vi et særligt tilbud i den blå time. Her mødes vi kl. 16.30 i Gl. Åby Kirke til en gudstjeneste, der er lidt anderledes end den, vi har om formiddagen i sognets kirker. I den blå time lytter vi til jazzmusik, vi synger en blanding af nye og gamle salmer til jazzakkompagnement, vi er stille sammen, deler brød og vin sammen siddende i en cirkel, vi tænder lys og lytter til digte og bibellæsninger.

Prædikenen er en refleksion over det tema, salmer og læsninger slår an. Gudstjeneste i den blå time er tænkt som et refleksionsrum, en opladningsstation på vej ind i en ny uge.
Gudstjenestens faste orkester er TRIO SAGA. Gudstjenesterne er planlagt og afvikles af frivillige og ansatte i Åby Sogn. Alle er velkomne.

Del dette: