Du er her:

Vil du med ud at gå tur?

Sommerguide Henriette Wedel Nielsen

Vil du med ud at gå tur?

Her henover sommeren vil jeg gerne invitere dig på spadseretur og en god snak på de dejlige kirkegårde ved Åbyhøj Kirke og Gl. Aaby Kirke - eller en gåtur rundt i Åbyhøj. Jeg hedder Henriette, og du finder mig i Åby Sognegård (næsten) hele denne sommer.

Der er kaffe på kanden og tid til en god snak. Jeg fortæller gerne om blomster, gravsten og meget andet fra kirkegårdene og kirkerne.

Turplan:

- Tirsdag kl. 10: Gåtur rundt i Åbyhøj

- Tirsdag kl. 14: Gåtur rundt i Åbyhøj med udgangspunkt fra Nordrevej

- Onsdag kl. 14-17: Spadsereture på kirkegården ved Gl. Aaby Kirke. Mød mig kl. 14 ved kirkedøren eller rundt omkring på kirkegården.

- Fredag kl. 10-12: Spadsereture på  kirkegården ved Åbyhøj Kirke. Mød mig ved kl. 10 ved kirkedøren eller rundt omkring på kirkegården.

Ring eller skriv endelig til mig, hvis du har spørgsmål eller gerne vil lave en aftale. jeg glæder mig til at høre fra dig!

Sommerguide:

Henriette W. Nielsen