Du er her:

Konfirmation 2020 // information og tilmelding

Skal du konfirmeres i 2020? Så er det lige om lidt, du skal tilmeldes – og senest 14. august

Sammen med præsten går du og dine medkonfirmander på opdagelse i, hvad kristendom er for noget. Vi kaster os blandt andet ud i tanker som ”Hvem er jeg? Hvem er Gud? Hvad betyder kristendom i vores samfund i dag?”

Derudover skal vi på ture på vores temadage – og lave fede krea-ting i værksted!

Informationsmøde

Onsdag den 14. august kl. 19:00 vil vi gerne se dig og dine forældre. Vi begynder med en kort gudstjeneste i Åbyhøj Kirke og går derefter sammen op i sognegården til mødet.

Tilmelding

Tilmelding til konfirmationsforberedelsen foregår som noget nyt digitalt med forældrenes NemID på Folkekirkens hjemmeside - du finder information og linket til direkte tilmelding her.

Den nye løsning sikrer, at alle persondataregler er overholdt - samt sikrer begge forældres samtykke ved tilmelding.

Tilmelding skal ske senest i forbindelse med informationsmødet d. 14. august.

Undervisningen foregår dels om eftermiddagen efter skoletid og dels på to temadage, hvor du kommer til undervisning hos os i stedet for at være i skole.

Vi glæder os til at se dig!

Konfirmationsdatoer

Åby Skole                                                                 Lørdag d. 25. april

Gammelgårdsskolen 7. c og 7. d                                 Bededag fredag d. 8. maj

Gammelgårdsskolen 7. a og 7.b                                  Lørdag d. 9. maj

Søndag den 26. april vil der også være mulighed for konfirmation i Gammel Åby Kirke, hvis nogen ønsker det!

Sognepræst Inger Margrethe Mikkelsen, tlf. 5138 2203, immi@km.dk

Sognepræst Susanne Bach Ramsdal, tlf. 5138 2202, subr@km.dk