Du er her:

Valg til Åby Sogns menighedsråd 2018

Tirsdag d. 18. september kl. 20:00 (opstillingsmøde fra kl. 19:00)

Kom til orienterings- og opstillingsmøde tirsdag d. 18. september fra kl. 19:00 (valg fra kl. 20) i Åby Sognegård. C.A. Thyregodsvej 47, 8230 Åbyhøj

Nærværende fællesskaber i Åby Sogn - dit valg!

Dit lokale menighedsråd er til for at sikre de bedste rammer for en levende og relevant folkekirke i dit sogn. Vil du være en del af din lokale kirkes ledelse? Så stil op til menighedsrådsvalget 2018 - og giv noget godt videre til vores børn.

På orienteringsmødet på tirsdag kl. 19:00 får du et indblik i menighedsrådets rolle og opgaver. Du får også viden om måden, vi organiserer vores arbejde på og gennemgået regler for opstilling til menighedsrådsvalget. Orienteringsmødet er for alle, uanset om du vil stille op eller ej.

KOM OG GØR DIN INDFLYDELSE GÆLDENDE. På opstillingsmødet, som afholdes kl. 20:00 umiddelbart efter orienteringsmødet, kan du selv stille op til menighedsrådet - eller være med til at bestemme, hvem der skal på listen.

VI GLÆDER OS TIL AT SE DIG!

Menighedsrådet i Åby Sogn

Del dette: