Du er her:

Konfirmation 2019

Konfirmander 2018

Tilmelding senest 16. august 2018...

Konfirmation i Åbyhøj 2019

Skal du konfirmeres næste år? Så er det lige om lidt, du skal tilmeldes – og senest 16. august J

Sammen med præsten går du og dine medkonfirmander på opdagelse i, hvad kristendom er for noget. Vi kaster os blandt andet ud i tanker som ”Hvem er jeg? Hvem er Gud? Hvad betyder kristendom i vores samfund i dag? ”

Derudover skal vi på ture på vores temadage – og lave fede krea-ting i værksted!

Informationsmøde

Torsdag den 16. august kl. 19:00 vil vi gerne se dig og dine forældre i Sognegården. Vi begynder med en kort gudstjeneste i Åbyhøj Kirke og går derefter sammen op til mødet.

Tilmelding

Tilmelding til konfirmationsforberedelsen foregår digitalt via Åby Sogns hjemmeside fra d. 15. juni her på siden - eller ved personligt fremmøde af en af forældrene på kirkekontoret – senest i forbindelse med informationsmødet d. 16. august.

Undervisningen foregår dels om eftermiddagen efter skoletid og dels på temadage på et par hverdage og lørdage.

Vi glæder os til at se dig!

Konfirmationsdatoer

Gammelgårdsskolen, 7.a og 7.b                                                                        Store Bededag d. 17. maj

Gammelgårdsskolen 7.c og 7.d                                                                                       Lørdag d. 18. maj

Åby Skole 7. a og 7.b                                                                                                           Lørdag d. 4. maj

Søndag d. 5. maj vil der også være mulighed for konfirmation i Gl. Åby Kirke, hvis nogen ønsker det!

Susanne Bach Ramsdal

subr@km.dk

Karsten Høgild

khoe@km.dk