Du er her:

Velkommen!

Åby sogn byder Mads Djernes, som skal være hos os indtil næste sommer, hjertelig velkommen.

Mads fortæller:

Jeg er fascineret af kirkerummet – ikke mindst fordi jeg har foretaget min egen rejse rundt i det. Fra den vestlige ende, hvor mit udtryk i mange år har været musikken og sangen, har jeg gennem de senere år orienteret mig mod øst – gennem menighedens fællesskab mod forkyndelsens ord.

Jeg hedder Mads Djernes, er 41 år gammel og bor i Holme med min kæreste Christine, som er organist i Billund. Inden jeg blev præst for et års tid siden, var jeg gennem knap tyve år organist forskellige steder i Østjylland. Jeg glæder mig over at skulle være præstevikar i Åbyhøj – i kirken, i sognegården og ude i sognet. Jeg ser meget frem til at få lov til at lære det folkekirkelige liv i bydelen at kende og vil bestræbe mig på at yde mit allerbedste.

Jeg elsker både kultur og natur, går op i at læse vejrudsigter og har absolut intet boldøje. Når jeg skal koble af, tager jeg en tur på min røde racercykel, og på storbyferien prioriteres kunstmuseer og kirker højt. Jeg holder meget af den klassiske musiks store og små B’er og nørkler gerne med det danske sprog. Men først og fremmest synes jeg, det er fantastisk at tilbringe tid sammen med mennesker – for at lære verden at kende fra deres perspektiv og lade min egen tilværelse berige ved gode grin og meningsfuldt samvær. Alt dette vil jeg med glæde tage med ind i de mange forskellige opgaver, der venter!

Del dette: