Kirkelig velsignelse

Ønsker I at få en kirkelig velsignelse af jeres borgerligt indgåede ægteskab i én af Åby sogns kirker, skal I først lave en aftale via kirkekontoret.

I kan ringe til på 8615 7801 mandag mellem kl. 9 og 13, tirsdag - fredag mellem kl. 10 og 13, torsdag tillige mellem 15 og 17. Vi aftaler dato og klokkeslæt sammen, og I vil få tilsendt en bekræftelse pr. post. Bekræftelsen indeholder bl.a. dato og klokkeslæt. Man må gerne ønske en bestemt præst, men vi kan ikke garantere, at vi kan imødekomme ønsket.

Cirka to måneder før den kirkelige velsignelse kan I ringe til kirkekontoret og få oplyst hvilken præst der skal foretage velsignelsen. I kan derefter ringe til præsten og aftale tid til en velsignelsessamtale.

Som ved vielser gør det sig også hér gældende, at kastning med ris eller andet ikke er tilladt.

Se i øvrigt under vielse i menuen til venstre.