Dåb og Navngivelse

Dåb
Ønsker I jeres barn døbt i Åbyhøj Kirke eller Gl. Åby Kirke? Kontakt kirkekontoret på tlf. 8615 7801 mandag til onsdag 10-12, torsdag 15-17 og fredag 10-12 eller skriv til aaby.sognaarhus@km.dk. Undlad at angive CPR-nummer i mailen.

Dåb foretages i forbindelse med højmessen søndag kl. 10.30 samt ved særlige dåbsgudstjenester sidste lørdag i de fleste måneder.

Vi aftaler en dato sammen, og I får tilsendt en dåbsbekræftelse. Dåbsbekræftelsen indeholder dato og klokkeslæt, orientering om præst, navn og faddere med mere. Når I har lavet aftale om dåb, skal I selv ringe til præsten og aftale tid til en dåbssamtale.

Det er muligt at blive døbt i alle aldre. Kontakt kirkekontoret eller præsterne for en samtale.

OBS! På grund af køkkenrenovering og -tilbygning har vi midlertidigt (som minimum til og med februar 2020) lukket ned for udlejning af sognegården til dåbsreceptioner.

Navngivelse
Navngivelse skal anmeldes digitalt på borger.dk. Et barn skal navngives, inden det er seks måneder. Hvis barnet skal døbes, inden det bliver seks måneder, kan navngivning ske i forbindelse med dåben. I så fald skal navnet ikke anmeldes digitalt.

Læs mere om dåb og navne hos Ankestyrelsen.dk, Kirkeministeriet og personregistrering.dk.