Jobbørs for frivillige

Frivillig jobbørs

Søger du en opgave, der giver mening og glæde for dig og for andre?

Åby Sogn kan tilbyde mange forskellige sammenhænge og opgaver, hvor din frivillige indsats vil blive værdsat og bidrage til andres øgede livsglæde.

Job: Besøgsven

Opgave:

En besøgsven kommer på besøg med et friskt pust udefra, og har tid og lyst til eksempelvis at:

- Samtale og lytte

- Hjælpe til med at læse avis eller bog

- Lytte til livshistorie og kigge billeder

- Tage på ture ud af huset, med bil eller på gåtur

- Være følgeskab til arrangementer, kirke eller sognegård

Aktuelt søger vi besøgsvenner til:

-          en meget svagsynet, ældre dame, der ønsker ledsagelse på gåture og hjælp til indkøb.

-          en 75-årig mand, der ønsker besøg og følgeskab til gudstjenester.

Omfang:

Det aftales individuelt og efter behov. Typisk er besøgene et par timer hver eller hver anden uge. Nogle besøgsvenner kommer gerne oftere, mens andre kan afsætte tid til et månedligt besøg.

Kontakt:

Besøgstjeneste-koordinatorerne:

Marit Schiødt, tlf: 6151 3856 eller Inger Johansen, tlf: 2344 6248

Kirke- og kulturmedarbejder:

Ulla Holmgaard, tlf: 5117 2750, e-mail: uh@aaby-sogn.dk

På Åby Sogns hjemmeside kan du finde yderligere oplysninger om at være frivillig.

Har du selv en idé til et område, hvor du gerne vil yde en frivillig indsats, så sig endelig til!