Frivillig i Åby Sogn

I Åby Sogn får vi tingene til at ske i fællesskab.

Lige nu er der over 100 frivillige, der finder det værdifuldt at være en del af.

De frivillige repræsenterer en mangfoldighed af mennesker, interesser og evner, hvor vi er fælles om opgaverne med hver vores ansvarsområder.

I Åby Sogn er der altid plads til flere frivillige til at løse små og store opgaver. Vi glæder os til også at byde dig velkommen, hvad enten det er for at hjælpe med eksisterende opgaver, eller hvis du har en ny idé.

Læs mere om hvad Åby Sogn vil i forhold til frivillige her.

Kom i kontakt

Vil du høre mere om at være frivillig i Åby sogn eller vil du gerne melde dig som frivillig?
Kontakt frivilligkoordinator Ulla Holmgaard på tlf. 5117 2750 eller uh@aaby-sogn.dk

Ulla Holmgaards siger om sit daglige arbejde sammen med frivillige i Åby Sogn:
"Det handler, præcis som sognets vision siger det, om at møde mennesker dér, hvor de er.
Mennesker, som er frie og villige."

Du kan læse meget mere om hvad Ulla har gjort sig af erfaringer og tanker i forhold til at arbejde sammen med frivillige her

Mulighederne er mange

Der er mange forskellige muligheder for at være frivillig i Åby Sogn. Johanne Rom Stage er blandt andet kirkevært og menighedsrådsmedlem - og så er hun også kirkemus til de meget velbesøgte spaghettigudstjenester:

Jeg er frivillig i sognet, fordi jeg brænder for i fællesskab med andre at skabe et sted, der er rart at være, med spændende arrangementer og en hyggelig atmosfære. Det bedste fællesskab er altid et arbejdsfællesskab - det kan bære lønnen i sig selv. Samtidigt er det også afgørende, at vi frivillige skal synes, at det er sjovt skal have medindflydelse på det frivillige arbejde for at blive ved.

Du kan læse flere udsagn fra de frivillige i Åby Sogn her