Sang og musik

Den 1. og 3. tirsdag i måneden arrangerer Menighedsplejen sang og musik på Lokalcenter Åbygård fra kl. 14.00 til ca. 15.30.

Vi får kaffe og te med hjemmebag fra køkkenet, og der er fællessang, musik og tid til hygge og samtale.
Alle er velkomne.

På Thorsgården er der sang og musik hver onsdag formiddag kl. 10.30 - 11.30 v. Menighedsplejen og med Arne Petersen ved klaveret. Den sidste onsdag i måneden er der i stedet gudstjeneste.

Menighedsplejen arrangerer også sang og musik på Sifsgården med Arne Pedersen bag klaveret, og vi drikker kaffe med brød til og får en snak. Sang og musik er for beboere og pårørende på torsdage fra 14.30 - 15.30. Se opslag og runddelte programmer for nærmere datoer.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kirke- og kulturmedarbejder Ulla Holmgaard, tlf. 5117 2750.