Åby Sogns Menighedspleje

En del af Åby Sogns arbejde er organiseret i Åby Sogns Menighedspleje, som har egen bestyrelse og selvstændigt regnskab. Hvert år i april holder vi årsmøde, hvor bestyrelsen vælges.

Menighedsplejen står bl.a. for Åbent Hus, fællesspisning, basar, besøgstjeneste og sang og musik på Thorsgården og Lokalcenter Åbygård.

Pengene til menighedsplejens arbejde kommer fra brugerbetaling, indsamlinger i kirken, den årlige basar, fonde og private gaver. Ulla Holmgaard er koordinator for mange af Menighedsplejens aktiviteter, ligesom vi har mange frivillige, der påtager sig et stort stykke arbejde i vores forskellige aktiviteter.

Donationer
Ønsker du at donere penge til Åby Sogns menighedspleje? Du har mulighed for at indbetale dit beløb til Samvirkende Menighedsplejer på registreringsnummer 8075 og kontonummer 2018699. Angiv dit navn og CPR-nummer foruden en tydelig angivelse af, at du ønsker at pengene overføres til Åby Sogns Menighedspleje. Menighedplejen modtager også gerne gaver via MobilePay. Skriv 'gave' i kommentarfeltet og send til 84936. Du kan trække gaver til Åby Sogns Menighedspleje fra på selvangivelsen efter SKATs gældende regler.

Har du spørgsmål til menighedsplejens arbejder, det praktiske i forbindelse med donation eller andet? Kontakt Ulla Holmgaard på tlf. 5117 2750 eller uh@aaby-sogn.dk

MobilePay

Menighedsplejen har MobilePay med nummeret 84936

Du kan betale med app'en til Fællesspisning, Åbent Hus, Basar og andre af Menighedsplejens arrangementer. Skriv arrangementets navn og dato i kommentarfeltet.

Menighedsplejen modtager meget gerne donationer via MobilePay. Skriv "gave" i kommentarfeltet.