Besøgstjenesten

Vil du gerne have en ven på besøg?
Savner du kontakt i hverdagen og kunne tænke dig at få besøg, så er det måske noget for dig at få en besøgsven via Åby Sogns Menighedspleje?

Du og din besøgsven kan lave flere forskellige ting sammen. Det kunne være:

• Tale sammen om stort og småt
  • Læse højt fra avis eller bog
  • Fortælle livshistorie og kigge på fotos sammen
  • Tage på tur i bil eller gå en tur sammen
  • Følges ad til arrangementer
  • Følges ad til kirke eller sognegård

Nyt tilbud om følgeskab
Har du brug for følgeskab til at komme i kirke, på kirkegårde eller andet, der har personlig betydning for dig? Meget er muligt, så kontakt Inger og Marit fra Besøgstjenesten, og vi vil sammen med dig gøre vores bedste for at finde en løsning. Du skal dog selv betale eventuel taxa- eller buskørsel.

Vil du være besøgsven?
Du besøger et menneske, som glæder sig til, at du kommer. Du og din besøgsvært finder i fællesskab ud af, hvor tit besøgene skal være, og hvad der skal foregå. Som besøgsven erstatter du ikke familie eller hjemmehjælper, me kan måske bedst betegnes som 'flødeskummet' på lagkagen. Du bringer opmuntring, håb og glæde ind i hverdagen og er med til at forebygge ensomhed. Som besøgsven vil du sikkert også opdage, at du går glad hjem.

Ring til besøgstjenestekoordinatorerne
Marit Schiødt på tlf. 6151 3856
Inger Johansen på tlf. 23446248
eller kontakt kirke- og kulturmedarbejder
Ulla Holmgaard på tlf. 5117 2750 eller uh@aaby-sogn.dk.