Åbyhøj Kulturuge 40

Den første kulturuge i Åbyhøj er godt på vej til at blive realitet. I uge 40 kommer der til at foregå mange spændende aktiviteter rundt om i Åbyhøj og Åby. Det er dagene fra lørdag 28. september til søndag 6. oktober.

Der kommer optog fra Åby Sognegård via Åby Bibliotek med afslutning ved Elværket og Åby Park med musikklubben Kucheza, musik og sang på såvel Åbygård som Thorsgården, ligesom bandet Cascadeurs spiller. Der er koncert med Skrallebang for børnehavebørn i Åby Sognegård, foruden 50 års jubilæumskoncert med Ruben Hansen Singers på Elværket og koncert til kirkens rum i ord og toner ved Peter Abrahamsen og Torben Kjær i Åbyhøj Kirke.

Du kan også få udvidet horisonten via foredrag, samvær og samtaler. Der er ferniseringer på Åby Bibliotek såvel som i Åby Sognegård, foruden åbne værksteder hos lokale kunstnere, ordbanko, ligesom du kan blive klogere på ølbrygning inklusiv ølsmagning på Elværket og de lokale idrætsforeningers pionertíd hos Lokalhistorisk Forening ligesom du kan deltage i Tænkepauser med eksistenssamtaler i Gammel Åby Kirke.

Herudover er der også bordtennis på Åby Bibliotek, Familiedag på Århus Statsgymnasium ligesom Åby Skole i hele ugen er omdannet til byen Åbyville - og en hel masse andre aktiviteter.

Find det fulde program i folderen, der kommer på gaden i Åbyhøj i løbet af september, ligesom du med fordel kan følge Åbyhøj Kulturuge 40 på Facebook for at se sidste nyt.