Åbyhøj hjælper hinanden

Lørdag 5. oktober 2019

Har du brug for en hånd?

Hvad kan jeg få hjælp til? 
Det kan fx være at få lagt tøj sammen, at få strøget eller vasket vinduer, forskellige oprydningsopgaver, foruden mindre reparationer, hjælp til beskæring i haven, fejning af fortov og fliser, hjælp til indkøb, kørsel til genbrugspladsen eller noget helt andet, som du har svært ved at klare selv og som kan klares i løbet af et par timer. Hvis det ikke passer dig denne dag, kan vi måske give en hånd en anden dag. Det er ganske gratis!

Kl. 10.30-12.30 er der åbent i cykelværksted og IT-support i Åby Sognegård. Her kan du komme med din cykel, mobil, iPad eller computer, hvis du har brug for hjælp til at få den fikset. Du betaler kun for nye reservedele.

Kontakt Ulla Holmgaard på tlf. 5117 2750 eller uh@aaby-sogn.dk inden 27. september, hvis du vil have en hånd.


Gi'r du en hånd?

Du kan give en hånd til anden Åbyhøj'er på forskellige måder. Det kan være ved praktiske gøremål i hus og have for mennesker, der selv har svært ved rengøring, små reparationsopgaver, oprydning m.m., ligesom det kan være kørsel med affald eller flytning på trailer. Det kan også være noget helt andet som fx omsorg og selskab på plejehjemmene eller hjælp til at forberede den fælles frokost.

Hvem kan hjælpe?
Alle, der har tid til at give et par timer og har lyst til at deltage i et fællesskab, hvor vi hjælper hinanden, er velkomne.

Dagens program:
9.45                  Vi serverer morgenmad for alle, der vil give en hånd 
10.00                Morgensang og praktisk orientering
10.15-12.45      Vi hjælper hinanden i sognegården og rundt i byen
12.45                Suppe og pizzasnegle i Åby Sognegård

NB! Kl. 10.30: Motionsløb i Åby Park til fordel for sognets julehjælp
I stedet for en hånd kan du også bruge benene. Hold øje med 'Alle os fra Åbyhøj' på Facebook og Lokalavisen for nærmere program.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg vil hjælpe?
Kontakt Ulla Holmgaard på tlf. 5117 2750 eller uh@aaby-sogn.dk eller kom forbi kl. 10 i Åby Sognegård på selve dagen, så finder vi en opgave til dig.


'Åbyhøj hjælper hinanden' er en anden måde at sige 'kirkens sociale arbejde' på, hvor mennesker rækker hånden ud til hinanden.