Åby Sogn har en rig tradition for kirkekoncerter. Repertoiret favner bredt, så der er noget for 'enhver' smag og veksler mellem vokalmusik og instrumentalmusik såvel som klassisk og jazz.

Set henover et år ser programmet overordnet ud som følger:
Forår og vinter har vi to orgelkoncerter, kaldet Orglets halve time, der i udgangspunktet finder sted tirsdage kl. 17 i Åbyhøj Kirke. Der er fri entré, og vi serverer lidt til ganen efter koncerten.

Herudover indbyder vi til fire koncerter af vekslende karakter, herunder også korkoncerter. De finder sted i Åbyhøj Kirke såvel som Gammel Åby Kirke, og der tages sædvanligvis entre.

Sidst, men ikke mindst byder vi velkommen til julekoncert den anden søndag i advent kl. 16 i Åbyhøj Kirke. Her synger bl.a. Åby Sogns Kirkekor, og der er fri entré.

Se de enkelte koncerter i vores kalender eller på opslag i kirker og sognegård.