Spaghettigudstjeneste

Velkommen til Spaghettigudstjeneste i Åby Sogn.
Den første torsdag i måneden kl. 17 indbyder vi børn fra 0-10 år og jer som forældre til en kort gudstjeneste og fællesspisning bagefter.

Ved gudstjenesten ringer kirkeklokken, vi synger salmer og bevægelsessange, hører bibelhistorie, beder Fadervor og går på opdagelse i kirkerummet.

Bagefter går vi i sognegården og spiser vi spaghetti og kødsovs, som vores frivillige har lavet.

Det koster 30 kr. for voksne og er gratis for børn.

OBS: Grundet covid-situationen har vi valgt at holde spaghettigudstjeneste uden spisning i december. Vi holder fast i gudstjeneste-delen, hvor vi håber I har lyst til at være med og få en god stund sammen med familien. Børnekoret opfører lucia, så der bliver julestemning i kirken. For at vi har styr på antallet i kirken, har vi brug for tilmelding via formularen her til højre. Det er gratis at deltage.

Se kalenderen.

Dine informationer: