Skal du konfirmeres i 2020? Så er det lige om lidt, du skal tilmeldes – og senest 14. august :-)
Sammen med præsten går du og dine medkonfirmander på opdagelse i, hvad kristendom er for noget.
Vi kaster os blandt andet ud i tanker som ”Hvem er jeg? Hvem er Gud? Hvad betyder kristendom i vores samfund i dag?”
Derudover skal vi på ture på vores temadage – og lave fede krea-ting i værksted!

Informationsmøde
Onsdag 14. august 2019 kl. 19 vil vi gerne se dig og dine forældre. Vi begynder med en kort gudstjeneste i Åbyhøj Kirke
 og går derefter sammen til Åby Sognegård til mødet.

Tilmelding
Tilmelding til konfirmationsforberedelsen foregår som noget nyt digitalt med forældrenes NemID på Folkekirkens hjemmeside
- du finder information og linket til direkte tilmelding her.
Den nye løsning sikrer, at alle persondataregler er overholdt foruden at sikre begge forældres samtykke ved tilmelding.
Tilmelding skal senest ske i forbindelse med informationsmødet 14. august.

Praktisk info om undervisningsforløbet
Konfirmandundervisningen finder sted i Åby Sognegård på C.A. Thyregods Vej 49.
Går du på Åby Skole? Så foregår konfirmandforberedelsen tirsdag kl. 15.00-16.15.
Går du på Gammelgaardsskolen? Så foregår konfirmandforberedelsen torsdag kl. 13.45-15.00.
Udover undervisningen på eftermiddage efter skoletid har vi to temadage, hvor du kommer til undervisning hos os i stedet for at være i skole.

Vi glæder os til at se dig!

Konfirmationsdatoer 2020

Åby Skole                                                                               Lørdag 25. april

Gammelgaardsskolen 7.C og 7.D                                          Bededag fredag 8. maj

Gammelgaardsskolen 7.A og 7.B                                          Lørdag 9. maj

Søndag 26. april vil der også være mulighed for konfirmation i Gammel Åby Kirke, hvis nogen ønsker det.

Sognepræst Inger Margrethe Mikkelsen
, tlf. 5138 2203 // immi@km.dk
Sognepræst Susanne Bach Ramsdal, tlf. 5138 2202 // subr@km.dk
Sognepræst Karsten Høgild, tlf. 5136 0141 // khoe@km.dk

________________________________________________________________________________________________

Konfirmationsdatoer 2021

Gammelgaardsskolen 7.A og 7.B          Lørdag 1. maj
Gammelgaardsskolen 7.C og 7.D          Bedefredag fredag 30. april
Åby Skoles konfirmander                       Lørdag 8. maj
Søndag 9. maj vil der være mulighed for konfirmation i Gammel Åby Kirke, hvis nogen ønsker det.