Babysalmesang finder sted hver torsdag kl. 10 - 11 i Gl. Åby kirke.

Kirken tilbyder babysalmesang som en mulighed for det lille barn (ml. 2 og 8 mdr.) og dets forældre til at lære kirken at kende og som en del af dåbsoplæringen. Vi vil synge salmer og sange, bevæge os i kirkerummet, danse og ind imellem nyde stilheden.

Undervisningen varer 30-40 minutter og foregår i Gl. Åby kirke hver torsdag formiddag fra kl. 10-11, holdet starter op den 12. april 2018. Efter undervisningen vil der være mulighed for en forfriskning, amning, bleskift mm.

Der er mulighed for at tilmelde sig et hold på lokalcenter Åbygård hver anden onsdag kl. 10, holdet starter op den 18. april 2018.

Et undervisningsforløb strækker sig over 8 gange. Der er begrænset plads på holdet, så tilmelding er nødvendig. Til højre på siden tilmelder du dig et af stederne.

Yderlig information: Berit H. Pedersen, tlf. 51 38 22 05, e-mail: bhp@aaby-sogn.dk