Babysalmesang finder sted hver torsdag kl. 10 - 11 i Gl. Åby kirke.

Opstart næste hold torsdag d. 25. oktober kl. 10:00!

Kirken tilbyder babysalmesang som en mulighed for det lille barn (ml. 2 og 8 mdr.) og dets forældre til at lære kirken at kende og som en del af dåbsoplæringen. Vi vil synge salmer og sange, bevæge os i kirkerummet, danse og ind imellem nyde stilheden.

Undervisningen varer 30-40 minutter og foregår i Gl. Åby kirke hver torsdag formiddag fra kl. 10-11. Efter undervisningen vil der være mulighed for en forfriskning, amning, bleskift mm.

Der er mulighed for at tilmelde sig et hold på lokalcenter Åbygård hver anden onsdag kl. 10 i ulige uger.

Et undervisningsforløb strækker sig over 8 gange. Der er begrænset plads på holdet, så tilmelding er nødvendig. Til højre på siden tilmelder du dig et af stederne.

Yderlig information: Berit H. Pedersen, tlf. 51 38 22 05, e-mail: bhp@aaby-sogn.dk