Babysalmesang i Åby Sogn 2020

Babysalmesang er et tilbud til jer som nye fædre eller mødre og jeres baby, der skal være mellem to og otte måneder, når forløbet begynder.

Vi synger, sanser og sætter krop og bevægelse på salmer og sanger med babyerne. Det foregår i Gl Åby Kirke eller Lokalcenter Åbygård.

Babysalmesang i Gl Åby Kirke foregår torsdag kl. 10.00 samt kl. 11.15. Opstart for de første efterårshold august-oktober 2020 er torsdag d. 20. august kl. 10 og kl. 11.15.

Babysalmesang på Lokalcenter Åbygård på Kingosvej i Åbyhøj foregår onsdag kl. 10-11 i ulige uger. Opstart efterårssæson 2020 er onsdag d. 9. september kl. 10.

Det varer 30-40 minutter, og bagefter får vi en lille forfriskning sammen, ligesom der er mulighed for at amme, skifte ble, og hvad der ellers kunne være brug for.

Forløbet strækker sig over otte til ti gange, og deltagelse koster 100 kr., som betales første gang.

Vi har et begrænset antal pladser på holdene, så tilmelding er nødvendigt. Du tilmelder dig her på siden, hvor du vælger hvilket hold, du vil på. Bemærk, at vi i denne coronatid kører med to hold i Gl Åby Kirke; hhv. kl 10 og kl 11.15!

Har du spørgsmål? Kontakt Berit Hougaard Pedersen på tlf 5138 2205 eller e-mail bhp@aaby-sogn.dk

Måske er du også interesseret i