Babysalmesang finder sted hver mandag kl. 10 - 11 i Gl. Åby kirke.

Opstart næste hold torsdag d. 14. januar 2019 kl. 10:00!

Kirken tilbyder babysalmesang som en mulighed for det lille barn (ml. 2 og 8 mdr.) og dets forældre til at lære kirken at kende og som en del af dåbsoplæringen. Vi vil synge salmer og sange, bevæge os i kirkerummet, danse og ind imellem nyde stilheden.

Undervisningen varer 30-40 minutter og foregår i Gl. Åby kirke hver mandag formiddag fra kl. 10-11. Efter undervisningen vil der være mulighed for en forfriskning, amning, bleskift mm.

Der er mulighed for at tilmelde sig et hold på lokalcenter Åbygård hver anden onsdag kl. 10 i ulige uger. Her starter vi op igen d. 27. februar.

Et undervisningsforløb strækker sig over 8 gange. Der er begrænset plads på holdet, så tilmelding er nødvendig. Til højre på siden tilmelder du dig et af stederne.

Det koster 100 kr. at deltage i et forløb, som betales første mødegang.

Yderlig information: Sofie Christiansen, tlf. 2858 3832, e-mail: christiansen.sofie (at) gmail.com