Babysalmesang i Åby Sogn 2019

Babysalmesang er et tilbud til jer som nye fædre eller mødre og jeres baby, der skal være mellem to og otte måneder, når forløbet begynder.

Vi synger, sanser og sætter krop og bevægelse på salmer og sanger med babyerne. Det foregår i Åbyhøj Kirke eller Lokalcenter Åbygård.

Babysalmesang i Åbyhøj Kirke foregår mandag kl. 14.15-15.15.
Første gang efter efterårsferien er mandag 28. oktober kl. 14.15. Tilmelding via linket til højre.

Babysalmesang på Lokalcenter Åbygård på Kingosvej i Åbyhøj foregår onsdag kl. 10-11 i ulige uger.
Første gang efter efterårsferien er onsdag d. 23. oktober  kl. 10 - dog kun for allerede tilmeldte deltagere. Holdet er pt. fyldt op frem mod jul - hold øje med nyt hold, når vi nærmer os det nye år!

Det varer 30-40 minutter, og bagefter får vi en lille forfriskning sammen, ligesom der er mulighed for at amme, skifte ble, og hvad der ellers kunne være brug for.

Forløbet strækker sig over otte til ti gange, og deltagelse koster 100 kr., som betales første gang.

Vi har et begrænset antal pladser på holdene, så tilmelding er nødvendigt. Du tilmelder dig her på siden, hvor du vælger hvilket hold, du vil på.

Har du spørgsmål? Kontakt Signe Laumark på tlf. 2895 2544 eller sl@signelaumark.dk.

Måske er du også interesseret i