Du er her: 
onsdag11nov2020

Sogneeftermiddag

onsdag11nov2020 kl. 14:00 - 16:00

Fortællinger fra Mols

Anita Søholm, der er biolog og naturvejleder vil vise billeder og fortælle naturhistorier, som har en særlig plads i erindringen. ”Jeg kan stadig erindre mine første naturoplevelser på Mols, hvor jeg flyttede til som 3-årig sammen med min familie. Min søster og jeg lå på maven på den lille træbro over Kolåen og kiggede på de fisk, der svømmede ud i Kaløvig. Siden har jeg som voksen igennem 20 år formidlet min glæde over og viden om min barndomsnatur til alle interesserede. Og der er rigeligt at berette om. Jeg har været med til at sætte de sidste streger på papiret i nationalparkrapporten, har sat mit præg på besøgscentre og har bragt besøgende med på de høje bjerge og i de dybe dale.”

Åby Sogns Menighedsråd indbyder til sogneeftermiddage den 2. onsdag i måneden kl. 14-16 i Åby Sognegård på C. A. Thyregodsvej 49, hvor vi har et bredt, seriøst og underholdende program. Undervejs serverer vi kaffe og brød, synger fællessange og afslutter med Fadervor. Kaffen koster 25 kr. per gang.

Af hensyn til Covid19 vil vi bede om tilmelding senest mandag inden til kirkekontoret tlf. 86157801 eller e-mail aaby.sognaarhus@km.dk.

Det er også her gangbesværede kan bestille kirkebil senest samme onsdag kl. 11.00.

Vil du vide mere om Sogneeftermiddage? Kontakt Ulla Holmgaard på tlf. 5117 2750 eller uh@aaby-sogn.dk.

Vi indleder sæsonen i september med en kort andagt inden dagens foredrag og afrunder sæsonen med en udflugt 2. onsdag i maj.

Udvalget for Sogneeftermiddage er: Karen Sørensen, Anni Køhler, Karin Thomsen, Gertrud Kristensen, Inger Johansen, sognepræst Susanne Bach Ramsdal og kirke- og kulturmedarbejder Ulla Holmgaard.

Lok.1,Lok.2,Køkken