Babyslamesang i Åby Sogn

Babysalmesang finder sted hver mandag kl. 10 - 11 i Gl. Åby kirke.

Til babysalmesang kan du og din baby mellem to og otte måneder lære kirken at kende som en del af dåbsoplæringen. Vi synger salmer og sange, bevæger os i kirkerummet og danser og nyder stilheden ind imellem.

Babysalmesang foregår i Gl. Åby Kirke hver mandag kl. 10-11 og varer 30-40 minutter. Bagefter får vi lige en lille forfriskning sammen, ligesom der er mulighed for at amme, skifte ble og hvad der ellers kunne være behov for.
Du har også mulighed for at tilmelde jer til babysalmesang på Lokalcenter Åbygård onsdage kl. 10 i ulige uger.

Forløbet i babysalmesang strækker sig over otte gange. Vi har kun et begrænset antal på pladser på holdet, så derfor er det nødvendigt, at du tilmelder jer. Her til højre på siden kan du tilmelde dig til babysalmesang I Gl. Åby Kirke eller Lokalcenter Åbygård.

Det koster 100 kr. at deltage i forløbet med Babysalmesang, som du betaler på første mødegang.

Vil du vide mere? Kontakt børnemusikmedarbejder Sofie Christiansen på tlf. 2858 3832 eller  christiansen.sofie (at) gmail.com.

Måske er du også interesseret i